Heeft u een brandende vraag?

VCA & VOL-VCA

Met het VCA Diploma laat u zien dat u basiskennis bezit op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. U kunt dan bewijzen dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

 

VCA

Werkt u op een bouwterrein of risicovolle omgeving en vereist uw werkgever een VCA Diploma? U leert veilig werken met zaken zoals wetgeving, preventie, arbeidsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. U legt ten slotte het examen voor uw VCA Diploma af, zodat u gecertificeerd naar huis kunt gaan. Deze cursus is uitermate geschikt voor zelfstudie, maar u kunt ook klassikaal leren.

VOL-VCA

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het VOL-VCA Diploma hebben, om aan te tonen dat u beschikt over de kennis zoals vereist voor het VOL-VCA diploma. Wederom leert u zaken met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw medewerkers. Ook hier legt u een examen af en kunt u uw VOL-VCA diploma behalen, en is deze cursus geschikt voor zowel zelfstudie als klassikale studie.