Heeft u een brandende vraag?

BHV Trainingen

bedrijfshulpverlening

Als bedrijfshulpverlener vergoot u de veiligheid in een bedrijf. U kunt in gevaarlijke situaties correct handelen en hulp verlenen aan zowel medewerkers als gasten.

In deze cursus leert u bijvoorbeeld hoe u mensen uit een brandend gebouw kan krijgen en hoe u bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. U kunt bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

Wij bieden in totaal 4 BHV Trainingen, namelijk BHV, BHV+, BHV op/langs het water en de opleiding tot Ploegleider BHV.

 

BHV

In de cursus BHV leert u hoe u mensen uit een brandend gebouw kan krijgen en hoe u bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. U kunt bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen. Ook leert u essentiële vaardigheden op gebied van communicatie, zodat er geen misverstanden ontstaan in noodsituaties.

BHV+

De opleiding BHV+ is bedoeld voor BHV’ers met een gidsfunctie en/of een reddingsfunctie die daarbij gebruik moeten maken van adembeschermende middelen. Dit is onder meer het geval in een omgeving met gevaarlijke stoffen.

Ploegleider BHV

Als ploegleider bent u de aansturende factor van een team BHV’ers in een bedrijf. U leert op een efficiënte en effectieve wijze manier leiding te geven aan één of meerdere BHV-ploegen.

BHV op en langs het water

Werkt u in een omgeving waarin u zich op of langs het water bevindt? Neem dan de cursus BHV op of langs het water. Zo leert u de kern van Bedrijfshulpverlening, afgestemd op waar u zich bevindt. Zo kunt u optimaal helpen wanneer dat nodig is.

Tip: Bekijk ook eens de training Waterongevallen!